Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Afval heeft toekomst

De A&M Groep zet zich in om afval een nieuwe toekomst te geven. Al sinds de oprichting in 2003 levert de onderneming op deze manier een bijdrage aan de circulaire economie. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Samen met haar opdrachtgevers zoekt A&M Recycling naar nieuwe manieren van afvalmanagement.

Ontdek alles over de A&M Groep

Routebeschrijving

Vanuit 5 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn. 

Op de locaties in Rotterdam Botlek en Barendrecht
kan ook metaalafval worden ingeleverd.
Uiteraard met hoogst mogelijke restwaardevergoeding.

Seminar grondstoffentransitie inspireert aanwezigen om aan de slag te gaan met circulair ondernemen

In2Waste, onderdeel van de A&M Groep, organiseerde 8 november een succesvol seminar over de grondstoffentransitie. Op de Innovation Plant aan de Dintelweg in Rotterdam waren tientallen relaties en partners aanwezig om geïnspireerd te worden over de grondstoffentransitie.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief