Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Afval heeft toekomst

De A&M Groep zet zich in om afval een nieuwe toekomst te geven. Al sinds de oprichting in 2003 levert de onderneming op deze manier een bijdrage aan de circulaire economie. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Samen met haar opdrachtgevers zoekt A&M Recycling naar nieuwe manieren van afvalmanagement.

Ontdek alles over de A&M Groep

Routebeschrijving

Vanuit 5 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn. 

Op de locaties in Rotterdam Botlek en Barendrecht
kan ook metaalafval worden ingeleverd.
Uiteraard met hoogst mogelijke restwaardevergoeding.

De A&M Groep werkt succesvol aan haar verscherpte CO2-reductiedoelstelling

In het eerste half jaar van 2021 heeft de A&M Groep haar CO2-uitstoot weer weten te reduceren. De uitstoot in de eerste maanden van dit jaar was 11,9 ton CO2 per tonnage ingezameld metaal. Vorig jaar was dit nog ruim 13. Hiermee werkt de A&M Groep succesvol aan haar vernieuwde en verscherpte reductiedoelstelling.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief