Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Afval heeft toekomst

A&M Recycling stelt alles in het werk om van afval een nuttige grondstof te maken. Dankzij een innovatief, (maatschappelijk) verantwoord en klantgericht ondernemingsbeleid wordt deze missie met succes in praktijk gebracht. Inmiddels is A&M Recycling een bekende naam op lokaal, nationaal en internationaal recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft.

Ontdek alles over A&M Recycling

Routebeschrijving

Vanuit 3 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn. 

Op de locaties in Rotterdam Botlek en Barendrecht
kan ook metaalafval worden ingeleverd.
Uiteraard met hoogst mogelijke restwaardevergoeding.

A&M Recycling in magazine Friends In Business: 'Het zit niet in ons DNA om te zeggen: dat kunnen we niet'

Voor A&M Recycling is geen enkele demontageklus te ingewikkeld. En veiligheid staat altijd voorop. Projectleider Verwater en KAM-manager Rath vertellen erover in een uitgebreid artikel in de nieuwste editie van Friends in Business, hét zakenmagazine van de regio Rotterdam.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief