Afval heeft toekomst
  010 415 17 75

  Afval heeft toekomst

  A&M Recycling stelt alles in het werk om van afval een nuttige grondstof te maken. Dankzij een innovatief, (maatschappelijk) verantwoord en klantgericht ondernemingsbeleid wordt deze missie met succes in praktijk gebracht. Inmiddels is A&M Recycling een bekende naam op lokaal, nationaal en internationaal recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft.

  Ontdek alles over A&M Recycling

  Routebeschrijving

  Vanuit 3 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn. 

  Op de locaties in Rotterdam Botlek en Barendrecht
  kan ook metaalafval worden ingeleverd.
  Uiteraard met hoogst mogelijke restwaardevergoeding.

  A&M Recycling helpt Rotterdamse haven bij circulaire ambitie

  De Rotterdamse haven is in 2050 CO2-neutraal. Dat is de ambitie van het Havenbedrijf Rotterdam. Daarbij is het noodzakelijk om compleet anders met materiaalstromen in de haven om te gaan. A&M Recycling speelt een belangrijke rol in het circulair maken van de metaalketen, aldus het rapport.

  Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief