Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Symbolisch startkapitaal van vijftig euro

In de lente van 2003 wordt A&M Recycling opgericht door twee ervaren managers uit de recyclingindustrie. In dit geval letterlijk aan de keukentafel besluiten zij, dat ze hun uitgebreide - bij grote, multinationale organisaties opgedane - recycle-ervaring in gaan zetten voor een eigen bedrijf. Bij de nieuwe onderneming zullen niet alleen zakelijke professionaliteit, maar zeker ook ondernemingszin, menselijk contact en persoonlijke waardes de boventoon voeren. Een gedeeld 50 eurobiljet vormt het symbolische ‘startkapitaal’ van A&M Recycling.


Duurzame afvaloplossingen

Al sinds de oprichting levert de onderneming op deze manier een bijdrage aan de circulaire economie. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Samen met haar opdrachtgevers zoekt A&M Recycling naar nieuwe manieren van afvalmanagement.

Dat doen we door opdrachtgevers te ondersteunen bij het opnieuw inzetten van materiaal- en productstromen. Door mee te werken aan het verlagen van de CO2-footprint. Door het bieden van sociale werkgelegenheid. En door strategisch te adviseren over circulair ondernemen. 

Goed gefundeerde bedrijfsvoering

Vanuit 5 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn.  En voor al onze dienstverlening geldt: we zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen.

24/7 en volledig gecertificeerde dienstverlening

Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantooruren plaats. Opdrachtgevers van A&M Recycling kunnen 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op onze volledig gecertificeerde dienstverlening.

De A&M Groep

A&M Recycling zamelt al sinds jaar en dag materialen en producten in. De onderneming is de laatste jaren flink gegroeid en die groei van A&M Recycling is ook nodig, want nog altijd neemt de stroom aan afgedankte producten en materialen toe, en daarmee de behoefte om deze op een duurzame manier te verwerken.

Om onze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. In2Waste is gespecialiseerd in circulaire vraagstukken en zet zich in om opdrachtgevers te ondersteunen bij het realiseren van hun circulaire doelstellingen. Ook adviseert In2Waste opdrachtgevers op het gebied van sociaal ondernemen. 

De komende jaren gaat In2Waste zich nog verder ontwikkelen. Zo komt er meer ruimte voor circulaire innovatie, wordt kennisoverdracht geïntensiveerd met de In2Waste Academy en krijgt het thema sociaal ondernemen in de circulaire economie een prominente plek in de dienstverlening van In2Waste.


Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ontvangen persoonsgegevens worden volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
niet gebruikt voor commerciële doeleinden van derden.


De A&M Groep in het kort:

  • Familiebedrijf; Integer en sociaal
  • Persoonlijke betrokkenheid; Loyaal
  • No Nonsense; Duidelijk
  • Innovatief; Dynamisch

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief