Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Symbolisch startkapitaal van vijftig euro

In de lente van 2003 wordt A&M Recycling opgericht door twee ervaren managers uit de recyclingindustrie. In dit geval letterlijk aan de keukentafel besluiten zij, dat ze hun uitgebreide - bij grote, multinationale organisaties opgedane - recycle-ervaring in gaan zetten voor een eigen bedrijf. Bij de nieuwe onderneming zullen niet alleen zakelijke professionaliteit, maar zeker ook ondernemingszin, menselijk contact en persoonlijke waardes de boventoon voeren. Een gedeeld 50 eurobiljet vormt het symbolische ‘startkapitaal’ van A&;M Recycling.


Duurzame afvaloplossingen

A&M Recycling stelt alles in het werk om van afval een nuttige grondstof te maken. Dankzij een innovatief, verantwoord en klantgericht ondernemingsbeleid is deze missie met succes in praktijk gebracht. Inmiddels is A&M Recycling met 52 werknemers een bekende naam op recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft.
Een groeiend aantal grote en kleinere opdrachtgevers stelt prijs op de combinatie van enthousiast ondernemerschap, een ‘ontzorgend’ en specifiek toegespitst recyclingaanbod én het persoonlijke contact.  

Goed gefundeerde bedrijfsvoering

Vanuit 3 goed te bereiken locaties via spoor-, weg- en waterverbinding, waaronder een Innovation Plant van 10.000 m² in het industriële hart van Rotterdam, de Europoort, een vestiging van 4.000 m² in de Rotterdamse Botlek en een vestiging in Barendrecht kan A&M Recycling zowel lokaal, nationaal en internationaal de relaties en stakeholders optimaal van dienst zijn.

24/7 en volledig gecertificeerde dienstverlening

Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantooruren plaats. Daarom kunt u 7 dagen in de week rekenen op de volledige inzet van A&M Recycling bij het oplossen van afvalzorgen. Die inzet is volledig gewaarborgd door alle certificaten en vergunningen.

Toegevoegde waardes voor marktconforme prijzen

Van aanvraag tot uitvoering. Van milieu- en vergunningenadvisering tot bemiddeling. Van inventarisering tot schoon opleveren van locaties. Opdrachtgevers weten zich verzekerd van volledige inzet van kennis, ervaring en middelen van A&M Recycling voor de verantwoorde oplossing van talloze afvalvraagstukken. Uiteraard met een marktconform prijsbeleid. Dit betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een maximaal rendement van de positieve (rest)waarde van afvalstoffen. Zo ontstaat er, ook in economisch opzicht een zinvolle bijdrage aan duurzame herwinning van waardevolle grondstoffen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ontvangen persoonsgegevens worden volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
niet gebruikt voor commerciële doeleinden van derden.


A&M Recycling in het kort:

  • Efficiënt, marktconform en concurrerend
  • Klantgericht, persoonlijk en volgens afspraak
  • Transparant en betrouwbaar
  • Innovatief, veilig en maatschappelijk verantwoord
  • Duurzaamheid als bedrijfsfocus

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief