Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Transitie 4G naar 5G

De transitie binnen de telecom gaat razendsnel, waarbij we nu in de ontwikkeling zitten van 4G naar 5G. Deze ontwikkeling brengt veel vrijkomende materialen, zoals accu’s, kabels, combiners en andere elektronica met zich mee en deze dienen op de juiste manier verwerkt te worden.

Vanuit de overheid wordt in het kader van circulariteit ook aangestuurd op hergebruik van onderdelen of apparaten. In overleg met u, kunnen wij dit verzorgen. Producten die niet meer in aanmerking komen voor re-use, door hun end-of-life status, recyclen wij op hoogwaardige wijze.

Het demonteren, vernietigen of verwerken van deze producten kunnen wij voor u laten uitvoeren door onze speciaal opgeleide medewerkers, door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op onze Innovation Plant in Rotterdam Europoort of in onze sociale werkvoorziening (Werkleerbedrijf) in Goes. Door ook het logistieke gedeelte voor u te verzorgen, kunnen wij u van A tot Z ontzorgen met de benodigde certificaten.

Afgedankte elektronische en elektrische apparatuur die vrijkomt hierbij dient op een verantwoorde wijze gerecycled te worden, conform de WEEELABEX wet. Alleen een WEEELABEX gecertificeerd bedrijf als A&M Recycling mag dergelijke apparatuur recyclen.

In2Waste Solutions, het kennis- en adviescentrum van de A&M Recycling Groep, biedt de mogelijkheid om na afloop rapportages te produceren op het gebied van afvalmanagement over de onderwerpen: volumes afvalstromen, duurzaamheid (CO2 reductie), MVO en uw bijdrage aan de Participatiewet (SROI).

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief