Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Meer dan alleen slopen

Als het gaat om de verwerking van diverse typen (zee)containers heeft A&M Recycling een naam hoog te houden. Of het nu om dry vans, koelcontainers (reefers), flat racks of tankcontainers gaat; met één belletje regelen wij alles voor u. Wij halen de container op, zorgen voor een verantwoorde sloop en verwerking van de reststoffen. Onze snelle en praktische manier van werken zorgt bovendien voor een goede opbrengst van het restmateriaal. Wij houden contact met het depot wanneer de container vrijstaat om deze vervolgens op te halen met alle gewenste transportmiddelen; chassis, dieplader, barge of kraanwagen.

Niet alleen voor het recyclen van uw oude container bent u bij A&M Recycling aan het juiste adres. Ook voor het overpakken van goederen, in- en verkoop van restpartijen, overtollige voorraad en faillissementsgoederen kunt u rekenen op A&M Recycling.

Ook hierbij wordt alles voor u geregeld. Inklaringen, transport, vernietigen (eventueel onder douane toezicht) en de afwikkeling met de daarbij behorende vernietigingsverklaringen.

Wij zorgen voor totaal ontzorging met als doel om uw container zo snel mogelijk weer rendabel te maken.

Meer informatie

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief