Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

De juiste verwerking van uw elektronica 

Tegenwoordig wordt elektronica steeds meer toegepast in de producten en materialen die we dagelijks gebruiken. Al deze elektronicaproducten gaan een keer kapot of voldoen simpelweg niet meer aan onze verwachtingen. 

Vanuit onze business unit E-Waste verzorgen wij de vertrouwelijke vernietiging van uw data en elektronische en elektrische apparatuur. Samen met u inventariseren wij de verwachtingen en eventuele eisen die worden gesteld aan de vernietiging, het transport of bijvoorbeeld de demontage van bepaalde installaties.

Hergebruik van producten behoort eveneens tot de mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Servers, Switches of bepaalde IT onderdelen met een bepaald volume en een interessante economische markt, worden in overleg en na uw goedkeuring aangeboden in de markt voor re-use. Dit doen wij zelf of met een van onze specialistische partners.

Producten die hun end-of-life status hebben bereikt en niet meer voor re-use in aanmerking komen, recyclen wij op hoogwaardige wijze zodat de hoogst mogelijke recyclepercentages van de edel- en basismetalen worden gerealiseerd. Vernietigen of verkleinen van producten kunnen wij uitvoeren met onze shredders, maar ook door handmatige demontage met onze eigen operationele medewerkers of door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hiervoor hebben wij vaste partners waarmee wij dagelijks samenwerken, zo participeren wij in een sociale werkplaats die wij voorzien van werkzaamheden. Daarnaast hebben wij mensen van regionale werkvoorzieningscentra bij ons op de locaties werken die wij eveneens hiervoor kunnen inzetten.

Afgedankte elektronische en elektrische apparatuur dienen op een verantwoorde wijze conform de WEEELABEX wet, gerecycled te worden. Alleen een WEEELABEX gecertificeerd bedrijf als A&M Recycling mag dergelijke apparatuur recyclen.

Wij kunnen u ontzorgen en bijdragen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan uw bedrijf door de werkzaamheden conform de juiste wet- en regelgeving uit te laten voeren. Verder bieden wij de mogelijkheid om rapportages te produceren op het gebied van afvalmanagement over de onderwerpen: volumes afvalstromen, duurzaamheid (CO2 reductie) en MVO (SROI).Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief