Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Ferro en non-ferro

Uw metaalafval is bij ons in deskundige handen. Met onze kennis en onze geavanceerde apparatuur zijn we in staat net even een stapje extra te zetten. Het milieu profiteert daarvan: hoe beter wij materialen scheiden, hoe makkelijker er weer iets nieuws van wordt gemaakt.

Praktisch voor een goede prijs

Wij hebben diverse praktische oplossingen voor de inzameling van uw metaalafval en kijken graag samen met u naar wat voor u het beste werkt. Uw metaalafval levert bij ons altijd een goede prijs op, zonder dat u daar omkijken naar heeft.

Verantwoord verloop van de metaalafvalstromen

Recycling van diverse metaalafvalstromen vindt plaats conform de richtlijnen die zijn vastgelegd in onze vergunning Wet Milieubeheer (WM) en conform de regelgeving inzamelen afvalstoffen van het VROM/NIWO onder ons registratienummer ZH501237VIHB.

Naast de verzorging van de benodigde begeleidingsbrieven met afvalstroomnummers, zorgen wij ook voor de maandelijks verplichte melding naar het LMA (Landelijk Meldpunt Afvalstoffen) van de afgevoerde metaalafvalstromen. Voor elke af te voeren afvalstroom kan door ons een specifiek afvalstroomnummer aangemaakt worden, zodat inzichtelijk is welke afvalstromen en hoeveelheden vrijkomen op de vaste- en projectlocatie.

Chroom-6

(Bij onjuiste verwerking, schadelijk voor gezondheid en milieu)  

Chroom-6 is al jarenlang een bekende stof die bijvoorbeeld wordt gebruikt in bepaalde verfsoorten. Het Chroom-6 moet onder andere roestvorming voorkomen. Bij het onjuist be- en verwerken van materialen en/of objecten met Chroom-6, kan dit schadelijk zijn voor de gezondheid en het milieu. A&M Recycling is bekend met het verantwoord be- en verwerken van materialen en/of objecten die Chroom-6 bevatten en biedt hier verantwoorde en passende oplossingen voor.

Bent u in het bezit van materialen en/of objecten die Chroom-6 bevatten of heeft u een vermoeden daarvan en wilt u deze verantwoord laten afvoeren en verwerken?  

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Meer informatie

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief