Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

100% zeker en economisch

Voor de juiste inzameling en verwerking van accu's is A&M Recycling een betrouwbare recyclingpartner. Hiermee levert A&M Recycling een belangrijke bijdrage aan de circulaire economie.

Thuis in alle accusoorten

Wij zijn al jaren marktleider in deze productgroep en voorzien grote en kleine opdrachtgevers van passende recyclingoplossingen voor alle soorten accu’s. Dus niet alleen auto-accu’s maar ook noodstroom-, scheepsaccu’s en tractiebatterijen.

Snel en goed geregeld, ook financieel

Bij A&M Recycling kunt u rekenen op een eerlijk en transparant prijsbeleid. Uiteraard inclusief snelle verrekening c.q. uitbetaling van de restopbrengst (conform LME). Daarnaast wordt er gezorgd voor een sluitende administratie van uw accu-afvalstroom.

Een goede prijs voor uw katalysatoren

A&M Recycling is actief op het gebied van inzamelen en verwerken van katalysatoren. Er zit veel verschil in kwaliteit van de katalysatoren, dit wordt mede veroorzaakt door de verschillen die kunnen zitten in de edelmetalen.

De vertegenwoordiger komt op afspraak bij u langs en zal de katalysatoren analyseren en beoordelen. Onze vertegenwoordigers zijn ervaringsspecialist en kunnen goed onderscheid maken tussen de verschillende types. Hierdoor krijgt elke klant waar voor zijn geld.

Door onze ervaringen, contacten en het nauwkeurig volgen van de LME kunnen wij snel schakelen en de juiste prijs voor uw katalysatoren bieden.

Maar wij zijn ook geïnteresseerd in onder andere uw elektronica schroot, kabelbomen, aluminium velgen en kentekenplaten. 

Meer informatie

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief