Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Van muntgeld en fiches tot complete treinstellen

Vrijwel alles kan in afval veranderen. A&M Recycling is naast ‘gewoon’ afval ook gespecialiseerd in de verwerking van minder gebruikelijke, gevoelige of gevaarlijke afvalsoorten als waardemiddelen, tankwagons, medicijnen en groot industrieel afval.

Ervaren adviseurs en medewerkers

De ervaren ‘complexe afvalspecialisten’ van A&M Recycling zijn volwaardige gesprekspartners voor onder andere multinationals en overheden en regelen hiervoor tal van bijkomende afvalzaken. Die variëren van het inzetten van ervaren afvalcoördinatoren of de inrichting van geavanceerde milieustraten tot het opstellen van specifieke nationale en internationale veiligheidsprotocollen.

24/7 specialistisch afvalprofessionalisme

Afvalstromen houden zich niet aan kantoortijden. Daarom kan er dag en nacht een direct beroep worden gedaan op de professionele inzet van A&M Recycling. Een inzet die geborgd is door alle benodigde certificaten en strengste veiligheidseisen.

Maatwerk in afvalontzorging

A&M’s Total Care staat voor afvalontzorging. En dan zo compleet mogelijk. Die zorg gaat een stuk verder dan de gebruikelijke afvalinzameling. Bij Total Care kunt u, uiteraard in overleg rekenen op tal van aanvullende, ontzorgende diensten.

Total Care in de dagelijkse praktijk

Bijvoorbeeld bij het verschrotten van tanks en leidingen. Hier kan A&M zorgen voor het demonteren en afvoeren van de materialen. Vervolgens kan de locatie schoon en gerenoveerd worden opgeleverd. Inclusief bodemsanering. En bij de recycling van elektriciteitsmasten kan A&M ervoor zorgen dat deze voor transport spanningsvrij worden gemaakt, uit de grond worden gehaald en de armaturen worden verwijderd. Zo zijn er nog tal van voorbeelden hoe Total Care u de complete afvalzorg uit handen kan nemen.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief