Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

In2Waste

Uw partner in de circulaire en sociale economie! 

Om onze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. Dat doen we door opdrachtgevers te ondersteunen bij het opnieuw inzetten van materiaal- en productstromen. Door mee te werken aan het verlagen van de CO2-footprint. Door het bieden van sociale werkgelegenheid. En door strategisch te adviseren over circulair ondernemen.


In2Waste Academy

De visie en kennis op het gebied van de circulaire economie deelt de A&M Groep graag met de markt en haar opdrachtgevers. Op die manier wordt de impact van het twintigjarige bedrijf alleen maar groter. Hiervoor is de In2Waste Academy opgericht, die naast het ontwikkelen van onze eigen mensen inzet op kennisdeling met relaties, overheid en andere bedrijven in de circulaire economie. Kennis delen is dé manier om vooruit te komen. Oók de komende jaren.

Resource Innovation Hall

Welke nieuwe kennis en innovaties kunnen we aan onze dienstverlening toevoegen? Dit onderzoeken en testen we in onze Resource Innovation Hall aan de Dintelweg in Rotterdam. We zetten hiervoor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in.
Dit maakt het een sociale werkvoorziening en innovatiehub tegelijk.

In de Resource Innovation Hall hebben we de beschikking over een sorteerstraat, shredderfaciliteiten en afgesloten en beveiligde ruimtes voor tests en onderzoek. Voor de inrichting van de Innovation Hall hebben we duurzame materialen gebruikt.
Zo hebben we een volledig groene plantenwand. Ook zijn houten planken afkomstig van spoorwagens verwerkt in het interieur.

Kijk voor meer info op: http://www.in2waste.eu/

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief