Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Symbolisch startkapitaal van vijftig euro

In de lente van 2003 wordt A&M Recycling opgericht door twee ervaren managers uit de recyclingindustrie. In dit geval letterlijk aan de keukentafel besluiten zij, dat ze hun uitgebreide - bij grote, multinationale organisaties opgedane - recycle-ervaring in gaan zetten voor een eigen bedrijf. Bij de nieuwe onderneming zullen niet alleen zakelijke professionaliteit, maar zeker ook ondernemingszin, menselijk contact en persoonlijke waardes de boventoon voeren. Een gedeeld 50 eurobiljet vormt het symbolische ‘startkapitaal’ van A&M Recycling.


Duurzame afvaloplossingen

Ruim veertien jaar later is A&M Recycling een goede bekende in recyclingland. Een groeiend aantal grote en kleinere opdrachtgevers stelt prijs op de combinatie van enthousiast ondernemerschap, een ‘ontzorgend’ en specifiek toegespitst recyclingaanbod én het persoonlijke contact.

Goed gefundeerde bedrijfsvoering

Vanuit een aantal goed te bereiken locaties - met een hoofdvestiging a 4000 m2 in de Rotterdamse Botlek - staat A&M Recycling, nog steeds onder leiding van de oprichters, met 42 medewerkers klaar met innovatieve, klantgerichte en duurzame afvaloplossingen.

24/7 en volledig gecertificeerde dienstverlening

Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantoortijd plaats. Daarom kunt u dag en nacht en ook in het weekend rekenen op A&M’s volledige inzet bij het oplossen van afvalzorgen. Die inzet is volledig onderbouwd door alle huidige (en mogelijk toekomstige) certificaten.


Toegevoegde waardes voor marktconforme prijzen

Van aanvraag tot uitvoering. Van milieu- en vergunningenadvisering tot bemiddeling. Van inventarisering tot schoon opleveren van locaties. Opdrachtgevers weten zich verzekerd van A&M’s volledige inzet van kennis, ervaring en middelen voor de verantwoorde oplossing van talloze afvalvraagstukken. Uiteraard met een marktconform prijsbeleid.
Dit betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een maximaal rendement van de positieve (rest)waarde van afvalstoffen.
Zo ontstaat er, ook in economisch opzicht, een zinvolle bijdrage aan duurzame herwinning van waardevolle grondstoffen.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Ontvangen persoonsgegevens worden volgens de richtlijnen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
niet gebruikt voor commerciële doeleinden van derden.


A&M Recycling in het kort:

  • Efficiënt, marktconform en concurrerend
  • Klantgericht, persoonlijk en volgens afspraak
  • Transparant en betrouwbaar
  • Innovatief, veilig en maatschappelijk verantwoord
  • Duurzaamheid als bedrijfsfocus

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief