Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Trots kunnen wij melden dat wij recent het WEEELABEX certificaat in ontvangst hebben genomen. Dit betekent dat A&M Recycling gecertificeerd is om elektrische en elektronische apparaten te mogen demonteren en verwerken op een verantwoorde en duurzame manier.

WEEELABEX (Waste of Electric and Electronic Equipment Label of Excellence) is ontwikkeld door een Europese samenwerking van producenten en verwerkers. Deze standaard beschrijft de procedures voor recycling, bewerking en verwerking van afgedankte elektrische apparaten en elektronische apparatuur.

Be- en verwerkers van elektrische apparaten en elektronische apparatuur (e-waste) dienen sinds 1 juli 2015, door middel van WEEELABEX-certificering, verplicht in het bezit te zijn van het benodigde certificaat. Deze norm stelt eisen aan het gehele verwerkingsproces. WEEELABEX-gecertificeerde bedrijven zijn verplicht om al het e-waste dat zij verwerken te registreren bij een Nationaal Register, waardoor alle verwerkte volumes aan de overheid kunnen worden verantwoord.

Kijk voor meer informatie op https://www.amrecycling.nl/weeelabex/

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief