Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen, er is een streep gezet door de twee grote gele kussende wereldbollen op Rotterdam Centraal. Het omstreden kunstwerk Kissing Earth komt namelijk toch niet op het Stationsplein te staan.

Waar moeten deze bollen dan heen? Miniworld Rotterdam heeft hier de oplossing voor gevonden. Zij hebben de bollen naar A&M Recycling gebracht, want zij hebben voor ieder vraagstuk een oplossing. Dit is niet onopgemerkt gebleven, zelfs het AD Rotterdams Dagblad en RTV Rijnmond hebben hier aandacht aan besteed.

Miniworld Rotterdam is een miniatuurwereld die gebaseerd is op vele Nederlandse thema’s, zoals de Nederlandse kust en polderlandschappen, Rotterdam in miniatuur, inclusief het Rotterdamse havengebied. Bekende toeristische trekpleisters zijn hier te bewonderen zoals De Euromast en Stadion de Kuip.

Wil jij voor het hele gezin kaartjes winnen voor een dagje uit naar Miniworld Rotterdam? Like onze pagina, deel ons bericht op facebook over de winactie en verzin hierbij een unieke slogan over de mislukte bollen van Rotterdam.

Uit de leukste inzendingen kiezen wij 2 gezinnen die een dag een bezoek mogen brengen aan Miniworld Rotterdam. Veel succes!

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief