Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

A&M’s Total Care staat voor afvalontzorging. En dan zo compleet mogelijk. Die zorg gaat een stuk verder dan de gebruikelijke afvalinzameling. Bij Total Care kunt u, uiteraard in overleg rekenen op tal van aanvullende, ontzorgende diensten:

Incidenten en productieprocessen vinden ook buiten kantoortijd plaats. Daarom kunt u dag en nacht en ook in het weekend rekenen op A&M’s volledige inzet bij het oplossen van afvalzorgen. Die inzet is volledig onderbouwd door alle huidige (en mogelijk toekomstige) certificaten.

Een ander voorbeeld is bij het verschrotten van tanks en leidingen. Hier kan A&M zorgen voor het demonteren en afvoeren van de materialen. Vervolgens kan de locatie schoon en gerenoveerd worden opgeleverd. Inclusief bodemsanering. En bij de recycling van elektriciteitsmasten kan A&M ervoor zorgen dat deze voor transport spanningsvrij worden gemaakt, uit de grond worden gehaald en de armaturen worden verwijderd… Zo zijn er nog tal van voorbeelden hoe Total Care u de complete afvalzorg uit handen kan nemen.

Het voortdurend zoeken naar innovatieve en efficiëntere afvaloplossingen heeft geresulteerd in een pakket ‘ontzorgende’ oplossingen voor al uw mogelijke afvalstromen. 

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief