Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Op de Innovation Plant van A&M Recycling in Rotterdam vond op 21 november 2019 het seminar ‘Duurzaamheid en stikstof vanuit een zakelijk perspectief’ plaats. Onder leiding van dagvoorzitter Jan Dirk Stouten en hoogleraar Joost Vogtländer van TU Delft werd ingegaan op de verschillende praktische oplossingen voor de huidige stikstofproblematiek.

Stikstof: van probleem naar kans

Stikstof is een actueel thema en treft een groot aantal Nederlandse bedrijven en instanties. De media belichten stikstof vooral als groot probleem. Maar voor wie innovatief is, biedt het thema ook tal van innovatiekansen. Deze kansen werden tijdens het seminar vanuit verschillende perspectieven besproken.

Oplossingen met elkaar delen

De deelnemers konden terugkijken op een geslaagd en inspirerend event. “De stikstofproblematiek krijgt een praktische oplossing wanneer we kennis en initiatieven met elkaar durven te delen. Bedrijfsleven en politiek moeten hierin samen optrekken”, aldus een van de deelnemers. “Samen zoeken we naar oplossingen die goed zijn voor de economie én de natuur.” 

A&M Recycling neemt het voortouw

Ook voor dagvoorzitter Jan Dirk Stouten was het een leerzame dag. Hij stelt: “Het is goed dat A&M Recycling haar klanten en relaties op deze manier informeert over dit belangrijke onderwerp. Met de eigen In2Waste Academy laat A&M Recycling zien open te staan voor nieuwe ontwikkelingen. Sterker nog: ze nemen het voortouw.”

Benieuwd naar de inhoud?

Bent u benieuwd naar de kansen die de stikstofproblematiek uw organisatie biedt? Bekijk de video van het seminar of neem contact op met de In2Waste Academy: academy@in2waste.eu. Ook voor als u geïnteresseerd bent in een van onze andere inhoudelijke seminars.


Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief