Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Op zondag 14 oktober hebben wij deelgenomen aan de Robert Doornbos Grand Prix in Rotterdam Ahoy, georganiseerd door Rotterdamse Sporticonen.

De Robert Doornbos Grand Prix is hét race-evenement voor jongens en meisjes. Een ruimte van ongeveer 6000 vierkante meter werd omgetoverd tot een racewereld voor alle kinderen. De kinderen konden onder andere deelnemen aan een trapautorace.  

Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid was A&M Recycling ook aanwezig in Ahoy om de kinderen een onvergetelijke en leerzame ervaring te bieden. Bij ons eigen bandenwissel plein kregen de kinderen een A&M Recycling Overall aangemeten, inclusief handschoenen. Hierna konden deze A&M Rangers zo snel mogelijk, onder begeleiding van ons, de banden vervangen van onze rally auto.

Voor de kinderen was er voor iedereen de uitgebreide mogelijkheid om op de foto te gaan met hun diploma bij onze rally auto, race aanhanger of kart. Wil je een indruk krijgen van deze dag? De foto’s van deze dag zijn gepubliceerd op onze Facebook pagina: www.facebook.com/amrecycling.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief