Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

De regelgeving laat er inmiddels weinig onduidelijkheid over bestaan: een bedrijf is zelf verantwoordelijk voor de juiste opslag en verdere logistieke verwerking van zijn afvalstromen. Eigen product- of ketenaansprakelijkheid heet dat. In de praktijk betekent dit dat de ondernemer er goed aan doet zijn afvalzaken zorgvuldig en professioneel te regelen.

Zaak dus om u zo snel mogelijk in de vrijwel dagelijks toenemende hoeveelheid afvalregels en –wetten te verdiepen? Een slimme ondernemer laat dat bij voorkeur over aan een ervaren en volledig gecertificeerd specialist op dit gebied zoals A&M Recycling.

Duurzame afvaloplossingen

Ruim twaalf jaar later is A&M Recycling een goede bekende in de branche. Een groeiend aantal grote en kleinere opdrachtgevers stelt prijs op de combinatie van enthousiast ondernemerschap, een ‘ontzorgend’ en specifiek toegespitst recyclingaanbod én het persoonlijke contact. Door onze nationale en internationale werkgebieden is A&M Recycling zeer flexibel.

Toegevoegde waardes voor marktconforme prijzen

Van aanvraag tot uitvoering. Van milieu- en vergunningenadvisering tot bemiddeling. Van inventarisering tot schoon opleveren van locaties. Opdrachtgevers weten zich verzekerd van A&M’s volledige inzet van kennis, ervaring en middelen voor de verantwoorde oplossing van talloze afvalvraagstukken. Uiteraard met een marktconform prijsbeleid. Dit betekent in de praktijk dat u kunt rekenen op een maximaal rendement van de positieve (rest)waarde van afvalstoffen. Zo ontstaat er, ook in economisch opzicht een zinvolle bijdrage aan duurzame herwinning van waardevolle grondstoffen.

Duidelijk teken van kwaliteit

Ter illustratie van de samenwerking met A&M waardoor de juiste aanpak en omgang met deze gevoelige afvalsoorten goed is geregeld, heeft A&M Recycling een eigen ‘Milieukeurig Predicaat’ ontwikkeld. Dit predicaat wordt binnen de A&M klantenkring aangeboden als zichtbaar teken van de zorgvuldige, milieukeurige omgang met de afvalstromen. Het complete Milieukeurig-pakket bestaat uit een mooi ingelijst en op naam gesteld predicaat, een tafelbanier en diverse raamstickers waardoor het, ook voor bezoekers, duidelijk is dat het betrokken bedrijf verantwoord afvalbeheer serieus neemt.

Ook op een veilig en duurzame manier uw afvalstromen verwerken? Neem dan contact met ons op: 010 – 415 1775

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief