Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Naast de recycling van metalen en oude accu's en katalysatoren, kunnen wij vanuit onze business unit E-Waste de vernietiging van uw (vertrouwelijke) data en elektronische en elektrische apparatuur verzorgen. Afgedankte elektronische en elektrische apparatuur dienen op een verantwoorde wijze conform de WEEELABEX wet, gerecycled te worden. Alleen een WEEELABEX gecertificeerd bedrijf als A&M Recycling mag dergelijke apparatuur recyclen.

De overheid stuurt in het kader van circulariteit aan op hergebruik van volledige onderdelen of apparaten. In overleg met u, kunnen wij dit verzorgen. Producten die hun end-of-life status hebben bereikt en niet meer voor re-use in aanmerking komen, recyclen wij op hoogwaardige wijze zodat de hoogst mogelijke recyclepercentages van de edel- en basismetalen worden gerealiseerd. Vernietigen of verkleinen van producten kunnen wij uitvoeren met onze shredders, maar ook door handmatige demontage met onze eigen operationele medewerkers of door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn eigenaar van een sociale werkplaats en hebben mensen van regionale werkvoorzieningscentra bij ons op de locaties werken. 

Wij kunnen u ontzorgen en bijdragen aan de wettelijke eisen die gesteld worden aan uw bedrijf door de werkzaamheden conform de juiste wet- en regelgeving uit te laten voeren. In2Waste Solutions, het kennis- en adviescentrum van de A&M Recycling Groep, biedt de mogelijkheid om rapportages te produceren op het gebied van afvalmanagement over de onderwerpen: volumes afvalstromen, duurzaamheid (CO2 reductie), MVO en uw bijdrage aan de Participatiewet (SROI).


Bij ons heeft u alles inzichtelijk, met oog voor de belangrijkste waarden!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Charlotte Meuleman!

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief