Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Van 1 t/m 7 maart is het de Week van de Afvalhelden. A&M Recycling is een van de partners van de week, en zet ook haar medewerkers in het zonnetje. Want, om een legendarische voetbalquote aan te halen: het is een mooi stel hoor.

Afvalhelden houden de samenleving draaiende

Het is de eerste keer dat een speciale week voor afvalmedewerkers wordt georganiseerd. Dit omdat medewerkers uit deze branche essentieel zijn voor het draaiende houden van de Nederlandse samenleving, aldus de organisatie van de themaweek. 

Meer dan Afvalhelden

A&M Recycling wil hier nog een schepje bovenop doen. Want de medewerkers van A&M Recycling zijn niet alleen goed in het inzamelen en verwerken van metaalafval, ook hebben zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de circulaire economie. Dat wil zeggen dat zij de materiaalstromen zorgvuldig verwerken en terugbrengen in de keten voor een nieuw leven. Dat kan als materiaal, of als grondstof voor nieuwe producten. Daarmee zijn de medewerkers van A&M Recycling naast Afvalhelden ook circulaire helden.

De Week van de Afvalhelden

De Week van de Afvalhelden wordt geopend door demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven. Meer informatie over de activiteiten in de week en de deelnemende partijen is te vinden op www.weekvandeafvalhelden.nl.Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief