Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

De A&M Groep heeft afgelopen jaar een volgende stap gezet in circulair ondernemen. Sinds 2021 wordt volledig CO2-neutraal gewerkt. Ook ontwikkelt de onderneming haar circulaire dienstverlening verder door. De maatregelen die de A&M Groep heeft genomen om bij te dragen aan een betere wereld, staan in het nieuwe circulair jaarverslag over 2021. 

Het circulair jaarverslag van de A&M Groep wordt al een aantal jaren op interactieve wijze gepubliceerd. Want al langere tijd is de A&M Groep zich bewust van haar ecologische en maatschappelijke impact en doet het haar best hier transparant over te rapporteren.

Duurzame maatregelen

Zo staat in het verslag beschreven dat de A&M Groep een waterstof elektrische auto heeft toegevoegd aan het wagenpark. Ook ligt het dak van de vestiging aan de Montrealweg sinds 2021 vol zonnepanelen die voor de energievoorziening zorgen. Verder brengt de A&M Groep haar bedrijfsvoering in lijn met de Sustainable Development Goals. Het afgelopen jaar is een nieuw doel toegevoegd waarop de onderneming impact maakt: doel 17 partnerschappen.

Een interactief jaarverslag

Wij adviseren u ons jaarverslag op een tablet of desktop te bekijken. Door te klikken op de huidige pagina in de voorstelling, gaat u door naar een nieuwe pagina. Op deze manier zal u door het jaarverslag worden begeleid. Door rechtsboven op de menu knop te klikken, gaat u weer terug naar het begin van ons jaarverslag. Lees onderstaand alles over onze circulaire prestaties en activiteiten in 2021 in ons circulair jaarverslag.

Foto Robert Tekke: 

© TIEN. /Maaike Petri Fotografie

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief