Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Dit jaar heeft A&M Recycling meegedaan aan verschillende truckers- en oldtimerritten, waarbij het goede doel centraal stond. Wij hebben onder andere deelgenomen aan ritten door Spijkenisse, Ridderkerk, Vlaardingen en de Hoeksche Waard.

Begin april hebben wij meegereden tijdens de 20 editie van Truckrun Spijkenisse. Op deze dag reed in iedere vrachtwagen iemand mee met een beperking. Zij hebben dankzij de organisatie en deelnemers een prachtige dag gehad. Een mooi initiatief, want aan het einde van de dag ging iedereen met een glimlach weer naar huis!

Op Koningsdag hebben wij dit jaar weer met onze vrachtwagen meegereden in een rondrit door Ridderkerk, georganiseerd door stichting ‘Help eens een Handje’. Een evenement dat dit jaar voor de 21e keer werd georganiseerd, waarbij het doel is om verstandelijke beperkten een prachtige dag te bezorgen. Na de rondrit volgde er een gezellig Oranjefeest en heeft iedereen een onvergetelijke Koningsdag beleefd.

Op 25 juni 2017 heeft A&M Recycling met de oldtimer de Haringrit 2017 gereden in Vlaardingen. De traditionele haringrit werd georganiseerd door de Stichting Projecten Tafelronde 2017 en de opbrengst is volledig ten goede gekomen aan het goede doel.

Tot slot hebben wij zondag 3 september deelgenomen aan de jaarlijkse oldtimerrit door de Hoeksche Waard. Dit was alweer de 29e editie met gemiddeld tussen de 150 en 200 deelnemers. Uiteraard mocht de Chevrolet 3100 van A&M Recycling niet ontbreken!

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief