Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Op zaterdag 27 augustus hebben wij met onze Chevrolet 3100 deelgenomen aan het Moerdijks Oldtimer Festival. Het was een geslaagd evenement dat plaatsvond onder ideale weersomstandigheden.

Eerder dit jaar hebben wij van A&M Recycling diverse mooie ritten mogen meemaken, waarbij verschillende goede doelen gesteund zijn.

Op Koningsdag hebben wij met onze vrachtwagen meegereden in een rondrit, georganiseerd door stichting ‘Help eens een Handje’, waarbij het doel was om verstandelijke beperkten een prachtige dag te bezorgen.

Op zaterdag 4 juni hebben wij deelgenomen aan de Speed 8 Classic Michiel de Ruijter Memorial met onze klassieke Chevrolet 3100. De uiteindelijke opbrengst is ten goede gekomen aan de ‘Feeling Good Foundation’. Deze Foundation zet zich in voor de eenzame ouderen in Nederland.

Tot slot hebben wij op zaterdag 2 juli wederom met onze vrachtwagen meegereden. Ditmaal aan een rondrit door Barendrecht en omstreken van Stichting Truckrun Barendrecht. Bij deze rit mochten mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder meerijden op een vrachtwagen.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief