Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Ook dit jaar staat A&M Recycling van 3 t/m 16 augustus op Jeugdvakantieland. In deze periode verandert Ahoy Rotterdam in het grootste speelplein van Rotterdam. Het belooft ook dit jaar weer een spectaculaire editie te worden, want Jeugdvakantieland bestaat alweer 62 jaar. De kinderen kunnen hier dansen, pony rijden, klimmen, schilderen, maar natuurlijk ook een bezoekje brengen aan ons circulaire recycling- en demontageplein

Voor het 6e jaar op rij zijn wij met A&M Recycling hierbij en wij laten jaarlijks meer dan duizend kinderen kennis maken met recycling. Onder begeleiding van ons team kunnen zij onder andere PC kasten en andere elektronica demonteren.

Het demonteren van deze end-of-life computers mag alleen worden gedaan door WEEELABEX gecertificeerde bedrijven. A&M Recycling is één van de bedrijven die hiervoor gecertificeerd is. Bij Jeugdvakantieland laten we deze jonge talenten graag kennis maken met de mooie wereld van Recycling. Onder supervisie van de begeleiders van A&M Recycling dragen wij graag een steentje bij aan een van de maatschappelijke doelstellingen die we nastreven; 'kennis delen ter stimulatie van de circulaire economie'.

Na afloop gaan de kinderen zoals ieder jaar trots op de foto in hun overall met het echte A&M Rangers Certificaat. Dagelijks worden deze fotoseries gepubliceerd op onze Facebook pagina: www.facebook.com/amrecycling.

Wij zijn ondertussen gestart met de voorbereidingen om het ook dit jaar weer een uitermate geslaagde editie te laten worden! Dus zet het alvast in je agenda en kom gezellig langs! 

Uiteraard blijven wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend volgen en houden wij rekening met de duidelijke voorschriften van het RIVM

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief