Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

De dienstverlening van A&M Recycling is Total Care. En dan zo compleet mogelijk. Die zorg gaat een stuk verder dan de gebruikelijke afvalinzameling. Bij Total Care kunt u rekenen op tal van aanvullende en ontzorgende diensten.
Een aantal voorbeelden hiervan worden onderstaand benoemd. Om te zien wat wij daadwerkelijk allemaal voor u kunnen betekenen kijkt u op:
https://www.amrecycling.nl/recycling-per-discipline/

Door de jaren heen heeft A&M Recycling zich ook op demontage gebied bewezen als een betrouwbare recyclingpartner. Of het nu gaat om kleinschalige demontage, bijvoorbeeld van machines op locatie, of om grote projecten, bijvoorbeeld treinwagons, bruggen of gebouwen is A&M Recycling voor u de juiste recyclingpartner. Ook kunnen wij zorgen voor de demontage van infra gerelateerde objecten zoals bijvoorbeeld lichtmasten. Indien nodig wordt er een Veiligheids- en Gezondheidsplan opgesteld worden.

Regelmatig vernietigt A&M Recycling goederen op duurzame en verantwoorde wijze onder toezicht van douane. Wij beschikken over uitstekende contacten en nemen de volledige afhandeling met de douane voor onze rekening.

Ook asbest is een groot gevaar voor de samenleving. Daarom moet asbest vakkundig en veilig worden verwijderd, volgens de meest strenge richtlijnen en regels. Voorafgaand aan ieder project wordt er een asbestinventarisatieplan opgesteld. Aan de hand hiervan kan er een vergunning worden aangevraagd voor de demontage. Nadat deze vergunning is verleend, zal de asbestverwijdering uitgevoerd worden conform de SC 530 norm en dit geeft u de zekerheid van een veilige en gedegen asbestsanering.

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief