Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

A&M Recycling bestaat vandaag, 1 april 2017, officieel 14 jaar.

In de lente van 2003 werd A&M Recycling opgericht door twee ervaren managers uit de recyclingindustrie. In dit geval letterlijk aan de keukentafel besluiten zij dat ze hun uitgebreide recycle-ervaring in gaan zetten voor een eigen bedrijf. Bij de nieuwe onderneming zullen niet alleen zakelijke professionaliteit, maar zeker ook ondernemingszin, menselijk contact en persoonlijke waardes de boventoon voeren. Een gedeeld 50 eurobiljet vormt het symbolische ‘startkapitaal’ van A&M Recycling.

Inmiddels is A&M Recycling een bekende naam op lokaal, nationaal en internationaal recycling gebied. Uiteraard dankzij een groeiend aantal opdrachtgevers die ook vinden dat afval toekomst heeft. A&M Recycling beschikt over diverse goed geoutilleerde bedrijfsterreinen, waaronder een douanedepot en verschillende overslagloodsen aan de Montrealweg 120 in Rotterdam Botlek, de Achterzeedijk 57 in Barendrecht en aan de Dintelweg 71 in Europoort.

Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en de mooie momenten in de afgelopen jaren. Op naar de 15 jaar en de vele jaren die nog mogen volgen, natuurlijk samen met jullie!

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief