Cookie preferences
SettingsI agree
Waste has a future
010 415 17 75

A&M Recycling publiceerde deze week haar circulair jaarverslag van 2020. In dit afgelopen jaar hebben we een volgende stap gezet in de circulaire economie. En namen we onze opdrachtgevers verder mee in onze visie op de toekomst.

In het jaar 2020 gingen we verder met het verduurzamen van onze bedrijfsvoering. Niet alleen behaalden we onze doelstelling op het gebied van CO2-reductie, ook zorgden we ervoor dat we net als de jaren ervoor 0 incidenten met verzuim hadden. Ons wagenpark verduurzaamden we verder. Daarnaast zetten we meer sociale uren in, zodat we onze opdrachtgevers op weg hielpen met het behalen van hun SROI-doelstellingen.

Kennis delen

Via ons kennis- en innovatiecentrum In2Waste helpen wij onze klanten bij het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Dat doen we onder andere door het verspreiden van kennis. Hoewel we door de coronacrisis weinig fysieke bijeenkomsten hebben kunnen organiseren, hebben we wel geïnvesteerd in kennisontwikkeling door allianties te sluiten met universiteiten en hogescholen. Ook leerden we de jonge generatie over de circulaire economie en duurzaamheid.

Klimmen op de circulaire ladder

In onze dienstverlening maken we gebruik van het 10R-model, met hierin de 10 circulaire principes. Ons doel is samen met onze klanten te stijgen op de circulaire ladder. Onze positie in de markt verschuift hiermee. Vroeger werden we gezien als de vervuilers, nu zijn we onderdeel van de oplossing.

SDG’s geven richting

We streven naar een circulaire economie. De Sustainable Development Goals geven richting aan dit streven. Wij hebben vier SDG’s geselecteerd waarop wij het verschil kunnen maken. Wij gaan voor SDG 4, 8, 12 en 13. Lees alles over onze circulaire prestaties en activiteiten in 2020 in ons Circulair Jaarverslag.

Stay informed through our newsletter