Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
Abfall hat Zukunft
010 415 17 75

Voor A&M Recycling is geen enkele demontageklus te ingewikkeld. En veiligheid staat altijd voorop. Projectleider Verwater en KAM-manager Rath vertellen erover in een uitgebreid artikel in de nieuwste editie van Friends in Business, hét zakenmagazine van de regio Rotterdam.

Verwater en Rath van A&M Recycling gaan in op het steeds maar uitbreidende portfolio aan projecten van A&M Recycling. Het worden er niet alleen steeds meer, maar ze zijn ook steeds uitdagender. Dat heeft onder andere te maken met de hoge eisen aan duurzaamheid. A&M Recycling wil graag vooroplopen en heeft alle benodigde certificaten.

Veiligheid voorop

Uiteraard speelt veiligheid bij iedere opdracht een belangrijke rol. Veilig werken is een voorwaarde, benadrukken de twee. Bij alle demontageprojecten worden de risico’s zorgvuldig bekeken en de veiligheidsregels van opdrachtgever en A&M Recycling goed op elkaar afgestemd. In het artikel gaan Sander Verwater en Henk Rath dieper in op een aantal mooie en complexe projecten.

Lees het interview in FIB

Wil je weten welke uitdagende opdrachten Verwater, Rath en hun collega’s veilig en duurzaam aanpakken? Lees het hele interview in de nieuwste 

dikke zomernummer van Friends in Business of online door te klikken op deze link.

Bleiben Sie über unseren Newsletter auf dem Laufenden