Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
Abfall hat Zukunft
010 415 17 75

Deze week heeft het kabinet het maatregelenpakket om verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dammen verlengd. A&M Recycling heeft gepaste maatregelen genomen, waarbij we rekening houden met de duidelijke richtlijnen van het RIVM. Mede doordat ons werk onder de cruciale beroepsgroepen valt, blijft onze dienstverlening doorgaan. Ook blijven we telefonisch bereikbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen deze periode

We leven mee met iedereen die geraakt wordt door de gevolgen van het coronavirus. We willen net als altijd, graag dat stapje extra blijven maken voor u in deze periode om bij te dragen waar het kan.
In de afgelopen jaren hebben wij bijvoorbeeld voor verschillende opdrachtgevers meegeschreven aan tenders, waarbij ons kennis- en adviescentrum In2Waste Solutions de paragraaf circulariteit, duurzaamheid en SROI heeft geschreven. Hierin kunnen wij u ontzorgen.
Heeft u een opruiming? Met de hulp van A&M Recycling kan uw locatie sneller opgeleverd worden en dan kan u, net als wij, verder bouwen aan de toekomst.
Heeft u goederen liggen die vernietigd moeten worden? A&M Recycling garandeert een van A tot Z geregisseerd proces en vertrouwelijke behandeling van de door u als opdrachtgever te vernietigen goederen, van inzameling tot en met verwerking.
Door de jaren heen heeft A&M Recycling zich ook op het gebied van amoveren bewezen als een betrouwbare recyclingpartner. Of het nu gaat om kleinschalige sloop, bijvoorbeeld van machines op locatie, tot grote, bijvoorbeeld treinwagons of bruggen is A&M Recycling voor u de juiste recyclingpartner.
Of heeft u metalen, accu’s of elektronica op uw locatie? A&M Recycling heeft diverse praktische oplossingen voor de inzameling hiervan en kijkt graag samen met u naar wat voor u het beste werkt. Ook op dit gebied kunnen wij voor u de koppeling maken met circulariteit..

Meer informatie

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn rond het coronavirus die gevolgen hebben voor onze dienstverlening, dan zullen wij u hierover tijdig informeren. Heeft u vragen? Neem contact op met A&M Recycling. Bel met 010-415 17 75 of stuur een mail naar info@amrecycling.nl.

Bleiben Sie über unseren Newsletter auf dem Laufenden