Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
Abfall hat Zukunft
010 415 17 75

Duurzaamheid zit werkelijk in alles. De natuur om je heen, de materialen die je (her)gebruikt, de lucht die je inademt, en ja, zelfs de vloer waarop je loopt. De medewerkers van de A&M Groep en relaties lopen sinds kort over de zeer duurzame vloertegels van Interface. Die zijn gemaakt zijn van gerecycled materiaal. Ook is er CO2 in opgeslagen. Dat maakt deze vloertegels zelfs CO2-negatief.

In de kantoren van de vestiging van de A&M Groep aan de Montrealweg in Rotterdam is in samenwerking met Hoogerwerf for Office gekozen voor de nieuwe Embodied Beauty collectie. Deze vloertegels zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Bovendien is CO2 gebruikt als bouwsteen voor de tapijttegel. Zodoende is er dus CO2 opgeslagen in de vloer. Dat scheelt CO2 in de atmosfeer. 

Oude visnetten en verbetering van de luchtkwaliteit

Naast deze vloer heeft de A&M Groep een gedeelte van het kantoor belegd met vloertegels die gemaakt zijn van oude visnetten. Ook liggen er schoonlooptegels bij de entree die stof opvangen en zo de luchtkwaliteit positief beïnvloeden. 

Interface inspirerend en toonaangevend

De A&M Groep ziet Interface als inspirerend en toonaangevend bedrijf dat al sinds 1994 actief is op het vlak van duurzaamheid en circulariteit. De A&M Groep wil met haar duurzame vloeren ook haar relaties inspireren. U bent van harte welkom op ons kantoor aan de Montrealweg. Wel eerst de voeten vegen!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over duurzame vloertegels die CO2 opslaan op de website van Interface.

Bleiben Sie über unseren Newsletter auf dem Laufenden