Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
Abfall hat Zukunft
010 415 17 75

De A&M Groep is afgelopen maand een samenwerking aangegaan met Byewaste, voor de duurzame verwerking van e-waste. Voor de Schrootkrant aanleiding om een artikel te wijden aan de duurzame koers van de A&M Groep.

In het artikel van de meest recente uitgave van de Schrootkrant wordt ondere andere ingegaan op de ontwikkeling die de A&M Groep de afgelopen 20 jaar heeft doorgemaakt: van traditioneel (metaal)recyclingbedrijf is de A&M Groep uitgegroeid tot een toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie.

Kennis delen

Barend Ubbink van de A&M Groep vertelt in het artikel ook over de oprichting van het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions, om de rol in die circulaire economie te onderstrepen. En over de inspirerende seminars over bijvoorbeeld stikstof en de grondstoffentransitie die het afgelopen jaar zijn georganiseerd.

Schroot!

Het volledige artikel met de A&M Groep is de lezen via deze link. Het vakblad ‘Schroot!’, in de volksmond de Schrootkrant, is al jaren hét blad voor metaalverwerkende bedrijven en recyclers. Lees de meest recente uitgave met hierin het artikel ‘Bewustwording circulaire economie vergroten’ via: https://issuu.com/schroot/docs/schroot_2023-03_hr_issuu

Bleiben Sie über unseren Newsletter auf dem Laufenden