Cookie-Benutzereinstellungen
EinstellungenZustimmen
Abfall hat Zukunft
010 415 17 75

De A&M Groep heeft deze week haar Circulair Jaarverslag over 2022 gepubliceerd. Het is alweer de vierde keer dat op interactieve wijze over de prestaties op circulair vlak wordt gepubliceerd. Het afgelopen jaar kenmerkte zich door een groeiende aandacht voor kennisoverdracht.

Succesvolle seminars

Al een aantal jaar ontwikkelt het onafhankelijke kennis- en Innovatiecentrum van de A&M Groep, In2Waste, inzichten en oplossingen voor de circulaire economie. Die kennis en ervaring wordt actief gedeeld met opdrachtgevers en branchegenoten. Doel is om de circulaire impact van de A&M Groep verder te vergroten. Het afgelopen jaar heeft de A&M Groep twee seminars over de grondstoffentransitie georganiseerd op de Innovation Plant. Onder andere transitieprofessor Jan Rotmans nam de aanwezigen mee in de uitdagingen van morgen. 

Circulaire doelstellingen behaald

Naast kennis verspreiden werkte de A&M Groep verder aan haar eigen circulaire doelstellingen. Zo opereerde het bedrijf ook afgelopen jaar CO2-neutraal en werd ingezet op het verduurzamen van het wagenpark. Zo is onder andere een waterstof elektrische bedrijfswagen aangeschaft, waarmee de A&M Groep anticipeert op de toekomstige waterstofeconomie.

Veiligheid hoog in het vaandel

Verder, naast duurzaamheid en circulariteit, blijft de A&M Groep continu aandacht schenken aan het thema veiligheid. Het bedrijf overlegt al jaren lage verzuimcijfers. Ook kent de A&M Groep nul incidenten met verzuim als gevolg, ook nu het aantal medewerkers groeit.

Transitie moet sneller

De A&M Groep kijkt terug op een succesvol jaar en is content met de circulaire stappen die zijn gezet. Wel moet het tempo waarin de sector de transitie naar de circulaire economie maakt de komende jaren drastisch omhoog.

Ons interactieve jaarverslag

Wij adviseren u ons jaarverslag op een tablet of desktop te bekijken. Door te klikken op de huidige pagina in de voorstelling, gaat u door naar een nieuwe pagina. Op deze manier zal u door het jaarverslag worden begeleid. Door rechtsboven op de menu knop te klikken, gaat u weer terug naar het begin van ons jaarverslag. Lees onderstaand alles over onze circulaire prestaties en activiteiten in 2022 in ons circulair jaarverslag.

......

Bleiben Sie über unseren Newsletter auf dem Laufenden