Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Voor A&M Recycling, gevestigd te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een:  

Operationeel Medewerk(st)er

Wie zijn wij?

Wij zijn A&M Recycling, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op– en overslag van grondstoffen. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor.

Ben jij onze nieuwe topper?

Door jouw inspanningen loopt het operationele proces gestroomlijnd en draag je bij aan de tevredenheid van onze relaties en collega’s. Wil jij de komende jaren alles te weten komen over grondstoffen? Dan past deze functie perfect bij jou!

Jouw profiel:

  • Je bent tussen de 18-30 jaar en ambitieus;
  • Je bent een teamspeler en werkt graag samen met andere collega’s;
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Hebben we een match?

Zie je mogelijkheden om met ons team naar “the next level” te klimmen? Neem dan contact op en realiseer die carrière stap. Mail je motivatie en je CV naar info@amrecycling.orgof bel als je eerst meer informatie wilt en vraag naar Tom Overweel: +31(0)10 415 1775

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief