Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Voor A&M Recycling, afdeling Commerciële Binnendienst, gevestigd te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een:  

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Wie zijn wij?

Wij zijn A&M Recycling, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op – en overslag van grondstoffen. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor.

Ben jij onze nieuwe topper?

Jij bent de connectie tussen opdrachtgevers, dienstverleners, afnemers, afdeling planning en bedrijfsbureau, verkoop en de operationele afdeling. Hiervoor heb jij dagelijks contact met deze stakeholders. Je bent een organisatietalent die met plezier ervoor zorgt dat de verschillende (commerciële) trajecten vloeiend verlopen met als einddoel een tevreden klant.

Hoe ga je dit doen?

Als Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst houd jij je bezig met het stimuleren van commerciële activiteiten van de organisatie. De ene keer doet de binnendienstmedewerker dit puur ter ondersteuning van de Accountmanagers door zorg te dragen voor een goedlopende back- en frontoffice, de andere keer staat hij of zij zelf (potentiële) relaties te woord. Het opbouwen en onderhouden van klantrelaties is een belangrijk onderdeel van het werk van de Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst. De Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst is de spin in het web en steun en toeverlaat van de Accountmanagers in het acquisitie- en salestraject. 

Jouw profiel:

 • Je bent klant- en servicegericht;
 • Je bent een commercieel talent;
 • Je hebt een vlotte babbel en overtuigingskracht;    
 • Je ziet commerciële kansen en benoemd deze;    
 • Je bent georganiseerd en kunt goed het overzicht bewaren;    
 • Je bent altijd op zoek naar verbeteringen;       
 • Je bent een echte teamspeler.

Daarnaast:

 • Beschik je over een HBO werk- en denkniveau of een MBO achtergrond met aantoonbare ervaring;
 • Is een commercieel gerichte opleiding of enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie een pré;
 • Zorg jij ervoor dat je met jouw communicatieve vaardigheden en organisatorische kwaliteiten de commerciële binnendienst draaiende houdt;
 • Ben je fulltime beschikbaar;
 • Spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur ook een aardig woordje Duits.

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Hebben we een match?

Zie je mogelijkheden om met ons team naar “the next level” te klimmen? Neem dan contact op en realiseer die carrière stap. Mail je brief en je CV naar info@amrecycling.org of bel als je eerst meer informatie wilt en vraag naar Floris Keizerwaard: +31(0)10 415 1775

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief