Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Voor A&M Recycling, gevestigd te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een:  

Allround Logistiek Medewerk(st)er (Junior Planner)

Wie zijn wij?

Wij zijn A&M Recycling, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op– en overslag van grondstoffen. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor.

Ben jij onze nieuwe topper?

Wij zoeken een Allround Logistiek Medewerk(st)er (Junior Planner). Mede door jouw inspanningen en samen met de Logistiek Planners, lopen alle bedrijfsprocessen op de Logistieke afdeling soepel en correct. Daarnaast verwachten wij dat jij met trots onze organisatie vertegenwoordigd.

Hoe ga je dit doen?

Op de planningsafdeling zijn meerdere planners werkzaam die verschillende disciplines plannen en aansturen. Uitwisselbaarheid en samenwerking staan hoog in het vaandel. Samen met de Logistiek Planners zijn jullie verantwoordelijk voor dagelijkse planning van de eigen chauffeurs en de inhuur.

Direct contact met de opdrachtgevers (relaties en collega’s) voor het aannemen van opdrachten, het wegen op locatie, de interne als de externe communicatie en de administratieve afhandeling van de opdrachten behoren tot het dagelijkse takenpakket. Uiteraard zal je bijdragen aan de juiste sfeer en motivatie voor de logistieke afdeling en de rest van de organisatie.

Ben jij secuur en geordend. Zie jij door de bomen wél het bos? En vind je het bovendien leuk om te werken in een informeel no-nonsense familiebedrijf?

Jouw profiel:

  • Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan carrière;
  • Door jouw multidisciplinaire aanpak ben je de verbindende factor tussen afdelingen;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Jij blijft rustig binnen de hectiek van de dagelijkse handel;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een logistieke en/of administratieve rol;
  • Je bent administratief sterk, maar hebt ook commerciële voelsprieten;
  • Je hebt een opleiding afgerond op minimaal MBO4-niveau, bij voorkeur logistiek of administratief;
  • Microsoft Office is voor jou gesneden koek;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur ook een aardig woordje Duits;

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Hebben we een match?

Zie je mogelijkheden om met ons team naar “the next level” te klimmen? Neem dan contact op en realiseer die carrière stap. Mail je motivatie en je CV naar info@amrecycling.org of bel als je eerst meer informatie wilt en vraag naar Leo Sebel: +31(0)10 415 1775

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief