Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Voor A&M Recycling, afdeling Administratieve binnendienst, gevestigd te Rotterdam, zijn wij op zoek naar een:  

Allround Administratief Medewerk(st)er Binnendienst

Wie zijn wij?

Wij zijn A&M Recycling, een sterk regionaal en nationaal opererend recyclingbedrijf actief op het gebied van (metaal)recycling en op – en overslag van grondstoffen. Van traditionele afvalinzamelaar heeft A&M Recycling zich ook ontwikkeld tot toonaangevende, moderne en innovatieve speler in de circulaire economie. Om deze rol in de circulaire economie te onderstrepen, richtte de A&M Groep ook het kennis- en innovatiecentrum In2Waste Solutions op. De bedrijfscultuur is informeel en familiair. Er heerst een Rotterdamse mentaliteit van hard werken en het samen doen, met veel humor.

Ben jij onze nieuwe topper?

Wij zoeken een Allround Administratief Medewerk(st)er Binnendienst! Door jouw inspanningen lopen alle bedrijfsprocessen soepel en wij verwachten dat jij met trots onze organisatie zal vertegenwoordigen.

Hoe ga je dit doen?

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheer van ons nieuwe operationele systeem 21QUBZ en de administratieve afwikkeling van de werkorders. Het aanmaken en onderhouden van relaties, contracten en afvalstroomnummers zijn jouw verantwoordelijkheid zodat de dienstverlening door de collega’s van de Planning op de juiste manier uitgevoerd kan worden. Zodra de inzameling van metalen of andere materiaalstromen hebben plaatsgevonden, zorg jij dat de order in ons proces uiteindelijk wordt gefactureerd. Dit in nauwe afstemming met onze Accountmanagers. 

Jouw profiel:

  • Je hebt een opleiding in de richting van financiële administratie afgerond op minimaal MBO4-niveau;
  • Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een (financieel) administratieve rol;
  • Microsoft Office is voor jou gesneden koek;
  • Jij blijft rustig binnen de hectiek van de dagelijkse handel;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels. Bij voorkeur ook een aardig woordje Duits;
  • Je bent administratief sterk, maar hebt ook commerciële voelsprieten;
  • Door jouw multidisciplinaire aanpak ben je de verbindende factor tussen afdelingen;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat bieden wij?

Een leuke en dynamische werkomgeving en uiteraard ontvang je bij ons een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring. Het uiteindelijke salaris bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Hebben we een match?

Zie je mogelijkheden om met ons team naar “the next level” te klimmen? Neem dan contact op en realiseer die carrière stap. Mail je brief en je CV naar info@amrecycling.org of bel als je eerst meer informatie wilt en vraag naar Rob den Heijer: +31(0)10 415 1775

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief