Afval heeft toekomst
  010 415 17 75

  Ook dit jaar staat A&M Recycling van 22 juli tot en met 2 augustus op Jeugdvakantieland. In deze periode verandert Ahoy Rotterdam in het grootste speelplein van Rotterdam. Het belooft ook dit jaar weer een spectaculaire editie te worden, want Jeugdvakantieland bestaat alweer 61 jaar. De kinderen kunnen hier dansen, pony rijden, klimmen, schilderen, maar natuurlijk ook een bezoekje brengen aan ons circulaire recycling- en demontageplein

  Voor het 5e jaar op rij zijn wij met A&M Recycling hierbij en wij laten jaarlijks meer dan duizend kinderen kennis maken met recycling. Onder begeleiding van ons team kunnen zij onder andere PC kasten en andere elektronica demonteren.

  Het demonteren van deze end-of-life computers mag alleen worden gedaan door WEEELABEX gecertificeerde bedrijven. A&M Recycling is één van de bedrijven die hiervoor gecertificeerd is. Bij Jeugdvakantieland laten we deze jonge talenten graag kennis maken met de mooie wereld van Recycling. Onder supervisie van de begeleiders van A&M Recycling dragen wij graag een steentje bij aan een van de maatschappelijke doelstellingen die we nastreven; 'kennis delen ter stimulatie van de circulaire economie'.

  Na afloop gaan de kinderen zoals ieder jaar trots op de foto in hun overall met het echte A&M Rangers Certificaat. Dagelijks worden deze fotoseries gepubliceerd op onze Facebook pagina: www.facebook.com/amrecycling.

  Wij zijn ondertussen gestart met de voorbereidingen om het ook dit jaar weer een uitermate geslaagde editie te laten worden! Dus zet het alvast in je agenda en kom gezellig langs! 


  Terug naar overzicht

  Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief