Afval heeft toekomst
010 415 17 75

Trots kunnen wij u melden dat wij de audit voor diverse certificaten positief hebben afgesloten. Eind mei zijn wij geauditeerd voor deze standaard en recent hebben wij deze certificaten ook officieel in ontvangst mogen nemen.

Dit geldt voor: ISO 14001, ISO 9001, MVO prestatieladder en VCA**. Tot voor kort waren wij in het bezit van VCA*. Hier hebben wij een volgende stap in gemaakt en trots kunnen wij u melden dat wij vanaf heden in het bezit zijn VCA**. 

De certificaten hebben betrekking op onze 3 vestigingen, namelijk: Montrealweg, Rotterdam Botlek –
Achterzeedijk, Barendrecht – Dintelweg, Europoort Rotterdam.

A&M Recycling hecht veel waarde aan thema’s als CO2, veiligheid, milieu en klanttevredenheid en dit toont aan dat wij nog steeds stappen blijven maken op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen.

Wat is het verschil tussen VCA* en VCA**?

Het VCA* certificaat is bedoeld voor organisaties die voornamelijk als onderaannemer werkzaamheden verrichten. VCA** certificering biedt extra mogelijkheden, doordat wij vanaf heden werk als hoofdaannemer kunnen verrichten.

VCA* houdt zich voornamelijk bezig met de beheersing van veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer. VCA** kent hetzelfde principe als VCA*, maar houdt zich hiernaast ook bezig met beleid, structuur en planvorming op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.  

Alle actuele certificaten, maar ook andere bestanden zoals het in mei gepubliceerde MVO Jaarverslag
zijn terug te vinden op: https://www.amrecycling.nl/mvo/

‘Afval heeft toekomst’ en we hopen dat u hier met ons aan mee wilt werken op weg naar een duurzame samenwerking.  

Terug naar overzicht

Blijf op de hoogte door middel van onze nieuwsbrief